Foredrag & udflugter:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Reception og præsentation af Årsskrift 2022

2. december / 16:00 - 18:00

Fredag den 2. december 2022

klokken 16 – 18

Alle medlemmer, bidragydere og sponsorer i forbindelse med Årsskrift 2022 inviteres til reception på Smørum gamle Skole den 2. december kl. 16.00.

Det nye årsskrift præsenteres, og foreningen står for et lille traktement.
Til sidst får de fremmødte mulighed for at tage det nye årsskrift med hjem til et par timers spændende og informativ læsning.

Kære alle medlemmer af Ledøje-Smørum Historisk Forening.

Endnu en gang er det lykkedes Inga, Fredi, Ingrid og Annelise at få udgivet et årsskrift med en lang række spændende artikler. I den anledning holder vi traditionen tro en hyggelig reception fredag den 2. dec. 22 kl. 16 i Smørum gl. Skole. Her vil der dels være en præsentation af Årsskrift 22 samt et lille glas og lidt godt til ganen. Man vil have mulighed for af få udleveret årsskriftet og Smånyt 3 (og også gerne tage med hjem til nabo eller bekendte efter aftale. Det vil være en stor hjælp for bestyrelsen!). Desuden kan man se de nyeste udstillinger (bogbinderværkstedet og de meget spændende ”dukke”huse). Er man forhindret denne dag, kan Årsskriftet også afhentes søndag den 4.12 mellem 13 og 16 til Åbent hus. Men dette kræver dog en besked til Line herom på lineludvigsen@hotmail.com inden receptionen.

 

Vi håber at se rigtig mange af jer.

På bestyrelsens vegne – Line

Detaljer

Dato:
2. december
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Smørum gamle Skole
Smørum gamle Skole Danmark + Google Maps

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén