Foredrag & udflugter:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musikalitet – er det noget, der kommer os ved

7. oktober 2021 / 19:30

Foredraget ”Musikalitet – er det noget, der kommer os ved”

Torsdag den 7. oktober kl. 19.30

i Smørum gamle Skole 

 

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med aftenens foredragsholder Pia Dahl, der fortalte om kalkmalerier på vores generalforsamling og senere tog imod os i Fanefjord Kirke på sommerturen sidste år. Pia er organist, chefdirigent for et mandskor, foredragsholder og blokfløjtenist. De af jer, der mødte hende forrige år, ved, at hun er meget spændende at høre på.
Om aftenens emne skriver Pia:

Musik og identitet. 
Det første, det ufødte barn hører i moders liv, er hjerteslaget, pulsen, rytmen, livets rytme. Det sidste, den døende hører, er vores stemmer, lydene omkring os … musikken, livets musik. Alle mennesker har en musikalitet, en fornemmelse ikke bare for rytme, melodi og harmoni, men for en musikalsk tilgang til livet og livets udfordringer. Til det menneskelige udtryk, til kommunikation. ”At være musikalsk” er ikke bare et spørgsmål om at kunne synge rent eller være god på et dansegulv – musikalitet er en måde at være i verden på. Det er det, dette foredrag handler om. 

Foreningen byder på kaffe, te og kage i pausen, hvis det er muligt til den tid.

I skrivende stund ved vi ikke om, der stadig vil være restriktioner på deltagerantallet, så derfor bedes I tilmelde jer til Line på 2627 3547 eller til lineludvigsen@hotmail.com fra den 21.9 kl. 8.00 til den 26.9.
Restriktioner er nu ophævet, så tilmelding er ikke nødvendig mere.

 

Opdateret 22-9-2021

 

 

 

Detaljer

Dato:
7. oktober 2021
Tidspunkt:
19:30

Sted

Smørum gamle Skole
Smørum Bygade 35
Smørum, 2765 Danmark
+ Google Maps

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén