Foredrag & udflugter:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Rundvisning på Ragnarock

16. november / 11:00

Museet for pop, rock og ungdomskultur
Lørdag den 16. november 2024 kl. 11.00
Mødested Rabalderstræde 16, Musicon
4000 Roskilde
Mødetid 10 minutter før besøgsstart

 

Museet skriver bl.a. på hjemmesiden:
”Træd ind i den spektakulære guldbygning, mærk energien fra de største danske navne og kom helt tæt på de kreative kræfter, som har formet din musik. RAGNAROCK´s udstilling er smækfyldt med fortællinger om den musik, som gennem generationer har samlet tusindvis af fans og skabt soundtracket til fællesskaber, opbrud og ungdoms-liv.

Ragnarock                                                                                                                                                                Foto: CC BY-SA 4.0

Her må du både danse og synge. Du må skrue på knapper, styre lys og mixe. Og når du trænger til en slapper, kan du tage en tur på den gigantiske, roterende pladespiller.”
Vi får en times rundvisning af en af museets medarbejdere om emnet RAGNAROCK HIGHLIGTS. Om dette skriver museet:
”Tag med på en kalejdoskopisk rejse gennem ungdoms-kulturens udvikling fra 1950’erne og frem og få historien om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem forbrug, holdninger, stiludtryk og musik. På turen rundt i udstillingen kan du slå dig løs som lysmester, opleve historien blive flettet sammen af lydbidder fra dansk musikkultur og høre mere om, hvorfor verdensmesteren i Rock ‘n’ Roll-dans 1957, Jørn Blach, blev kaldt Gummi-Jørn.”

Arrangementet er gratis for foreningens medlemmer. Der er begrænset antal deltagere. Bindende tilmelding sker efter princippet ”først til mølle” fra torsdag den 7. november 2024 kl. 8 til og med torsdag den 14. november 2024 til Finn Larsen på mail irishaven45@mail.tele.dk eller tlf. 21 40 18 45.

 

Detaljer

Dato:
16. november
Tidspunkt:
11:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://museumragnarock.dk/

Sted

Ragnarock Roskilde
Rabalderstræde 16, Musicon
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén