Museet på Smørum Gl. Skole er åbent igen
søndag den 4. august 2024 fra kl. 13:00-16:00.

BEMÆRK MUSEET ER IKKE ÅBENT 2. JUNI 2024 PÅ GRUND AF SVENSKESLAGET!

Kom og se de mange udstillinger, huset rummer. Se fx de nye hollandske kakler, som foreningen har arvet. Dem finder du i stadsstuen, hvor du også kan se geværet fra smeden i Ledøje. Men også i køkkenet over vores flotte støbejernskomfur er der nu fine kakler. Du kan få historierne fortalt ved
en rundvisning eller du kan med din egen mobil læse eller nu også høre historierne via de smarte QR-koder rundt i udstillingerne. I legeværelset er der udstillet legetøj, men børnene kan også frit lege med en lang række spændende ting fra ”gamle dage”.

I salen byder foreningen også på en kop kaffe, mens du kigger på nogle af foreningens mange udgivelser, herunder tillige Ledøje-Smørums Historisk Forenings helt nye Årsskrift 2023, som kan købes for blot 60 kr. Vi fortæller dig også gerne mere om Ledøje-Smørum Historisk Forening, vores arbejde og hvad vi kan tilbyde dig som medlem.
Det hele foregår på Smørum Bygade 35 i Smørumovre. Vi glæder os til at tage imod dig.

Opdateret 05-05-2024