Museet på Smørum Gl. Skole er åbent igen
søndag den 6. august  2023 fra kl. 13:00-16:00.

BEMÆRK: Museet er lukket 4. juni pga. Svenskeslaget!!!

 

Kom og se de mange udstillinger, huset rummer. Se fx de nye ”dukkehuse”, der beskriver hverdagen i 1940/50’erne. Eller den fine samling af bogbinderudstyr. Du kan få historierne fortalt ved en rundvisning eller du kan med din egen mobil læse historierne via de smarte QR-koder rundt i
udstillingerne. I legeværelset er der udstillet legetøj, men børnene kan også frit lege med en lang række spændende ting fra ”gamle dage”. Her byder foreningen også på en kop kaffe, som du kan nyde, mens du kigger på nogle af foreningens mange udgivelser, herunder tillige Ledøje-Smørums Historisk Forenings nyeste Årsskrift 2022, som kan købes for blot 60 kr. Som noget nyt kan du også se et lille dias-show, der viser historien om genstandes vej til vores samling, samt fortæller lidt om Ledøje-Smørum Historisk Forening, vores arbejde og hvad vi kan tilbyde dig som medlem.
Det hele foregår på Smørum Bygade 35 i Smørumovre. Vi glæder os til at tage imod dig.

Opdateret 08-05-2023